ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΧΩΡΑ...

Αξιωματικός εναντίον … ανακρίτριας!Η χώρα μας τελικά,έχει περισσότερο χιούμορ απ'όσο νομίζουμε...

Δείτε την ακόλουθη απίστευτη είδηση,που μας λέει πως οι δικηγόροι εμπόρων ναρκωτικών,διαμαρτύρονται επειδή η Ανακρήτρια, προφυλάκισε τους πελάτες τους αφού πιάστηκαν επ αυτοφορω σε συναλλαγή ναρκωτικών,ενώ απ'ότι...άκουσαν,δεν έκανε το ίδιο σε παρόμοια περίπτωση!!!
Αντί δηλαδή να επανεξεταστεί ο λόγος που αφέθηκαν οι προηγούμενοι,υπαρχει διαμαρτυρία όσον αφορά την κράτηση των πελατών τους...
Αν δεν αγανακτούσε πάντως αξιωματικός της Αστυνομίας,δεν θα μαθαίναμε τίποτε...
Πιπεράτος
-----------------------------------------------


Σοβαρό φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε, χθες, από αξιωματικό από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης ο οποίος στράφηκε λεκτικά εναντίον της ανακρίτριας, για τον τρόπο που χειρίζεται, γενικά, η Δικαιοσύνη τις περιπτώσεις ναρκωτικών.
Ο αξιωματικός βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για υπόθεση σύλληψης σπείρας Αλβανών που διακινούσαν ναρκωτικά στη Χερσόνησο, τα Μάλια και τον Άγιο Νικόλαο.
Οι πέντε Αλβανοί διακινητές συνελήφθησαν στα Μάλια από αστυνομικούς του νομού Λασιθίου (διαβάστε εδώ την υπόθεση) και οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της ανακρίτριας, στο Ηράκλειο.
Ο «ευέξαπτος» αξιωματικός απευθυνόμενος στην ανακρίτρια εκδήλωσε τη δυσαρέσκειά του για δεκάδες περιπτώσεις κατά τις οποίες συλληφθέντες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών δεν προφυλακίζονται αλλά αφήνονται ελεύθεροι ως τη δίκη, να συνεχίσουν … ακάθεκτοι το «έργο» τους.
Το περιστατικό υπέπεσε στην αντίλήψη των συνηγόρων των πέντε συλληφθέντων και αναμένεται οι συνήγοροι να ζητήσουν από τον εισαγγελέα την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, με δεδομένο, μάλιστα, ότι οι πέντε Αλβανοί κρίθηκαν τελικά, προσωρινά κρατούμενοι.

http://www.tsantiri.gr/ellada/axiomatikos-enantion-anakritrias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: