ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ "ΛΑΘΗ" ΤΟΥ ΓΑΠ

Tα παράλογα ΙΙΙ

Ανάν, το μνημόνιο, το ανέκδοτο και η χρεοκοπία.

Αν ανατρέξουμε την εποχή του δημοψηφίσματος για το σχέδιο Ανάν θα θυμηθούμε τον Γιωργάκη, την Μπακογιάννη και άλλους ευφυείς πολιτικούς προθύμους των ξένων συμφερόντων να είναι υπέρ του σχεδίου Ανάν συνεπικουρούμενοι με ΜΜΕ, ότι η άρνηση αποδοχής του σχεδίου θα ήταν...
 καταστροφικό για την Κύπρο.

Το ΣΟΚ του εκφοβισμού δεν έπιασε.

Το μνημόνιο

Ο Γιωργάκης ξαναχτυπά. Δεν δανείζεται έγκαιρα. Επί μήνες ταξιδεύει και δυσφημεί τους Έλληνες, ανεβάζει
τα spreads και αφού έφθασε σε υψηλό κόστος τον δανεισμό αποφασίζει να δανεισθεί με το υψηλότερο επιτόκιο. Υποθηκεύει την Ελλάδα με το δίλλημα μνημόνιο ή χρεοκοπία. ΣΟΚ που απευθύνεται σε αμνήμονες και αφελείς Έλληνες.

Το ανέκδοτο

Ο αγρότης John άκουγε μια φωνή στο όνειρό του « πούλα τα χωράφια σου και παίξε στην ρουλέτα. Την πολλοστή φορά το θεώρησε σημαδιακό. Πούλησε τα χωράφια του και όταν έπαιξε και τα τελευταία του χρήματα άκουσε μια φωνή να του λέει. «Χάσαμε πάμε να φύγουμε ». Αυτό θα μας πούνε και οι δικοί μας εγκέφαλοι των οικονομικών. Αφού θα έχουν στεγνώσει την Ελλάδα οικονομικά, θα μας πούνε <χάσαμε πάμε να φύγουμε> κατά το «δυστυχώς επτωχεύσαμε».

Χρεοκοπία.

Οικονομολόγος δεν είμαι. Μαθηματικά είναι βέβαιο, ότι έσοδα με υποχρεώσεις δεν βγαίνει πράγμα που και ένας χοιροβοσκός το γνωρίζει. Προς τι η επιμονή τους να υποθηκεύσουν την χώρα όταν γνωρίζουν με αυτά τα μέτρα δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχουν και ότι δεν υπάρχει περίπτωση αποπληρωμής του χρέους ; Δίνουν ελπίδα, ροκανίζοντας τον χρόνο μέχρι να καταφέρουν να βάλουν στο χέρι όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας και να μας πουν στο τέλος ότι δυστυχώς χρεοκοπήσαμε.

Θα έκαναν το ίδιο για τα σπίτια τους ;

Απαιτείται άμεση χρεοκοπία πριν την υπογραφή υποθήκευσης και πώλησης των δημοσίων κοινωφελών εταιριών και ορυκτού πλούτου της χώρας προκειμένου να σώσουμε την Ελληνική περιουσία . Όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι συμφωνούν.

Γιατί τότε και όχι Τώρα χρεοκοπία ;

Η συνέχιση αυτής της πολιτικής ισοδυναμεί με εγκληματική ενέργεια κατά της χώρας.

Ο παράλογος Σ.Σ.

ΠΗΓΗ  http://taxalia.blogspot.com/2011/08/t.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: