ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

Όλοι οι θεσσαλονικείς στην πλατεία Αριστοτέλους αύριο Πέμπτη 9 Ιουνίου στην συγκέντρωση που θα μιλήσει ο Μίκης Θεοδωράκης.Να μην λείψει κανείς,γιατί θα μας πάρει καί θα μας σηκώσει...

Διαδώστε το.

 

 

"Κατάληψη" με μια καρέκλα από τον Μίκη Θεοδωράκη

Παρά την άρνηση του Γιάννη Μπουτάρη να παραχωρήσει την πλατεία Αριστοτέλους, ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ήδη εκεί. Δηλώνει ότι η ομιλία της Πέμπτης θα γίνει κανονικά. Τι δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης (Pics)

|
To είπε και το έκανε ο Μίκης Θεοδωράκης. Μετά την άρνηση του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να παραχωρήσει την πλατεία Αριστοτέλους για ομιλία, ο μεγάλος μας συνθέτης πήγε το απόγευμα της Τετάρτης και εγκαταστάθηκε στην πλατεία!
Ο Μίκης Θεοδωράκης, συνοδευόμενους από εκατοντάδες πολίτες πήγε στην πλατεία Αριστοτέλους και κάθισε σε μια καρέκλα, δηλώνοντας ότι θα μείνει εκεί μέχρι την Πέμπτη, όταν και θα πραγματοποιήσει την ομιλία του.
Πίσω από την καρέκλα του κ. Θεοδωράκη υπάρχει ένα πανό με το σύνθημα "Λευτεριά στην Ελλάδα".

 Ο μεγάλος μας συνθέτης, τόνισε ότι θεωρεί τον εαυτό του έναν από τα 10 εκατομμύρια ιδιοκτήτες της Ελλάδας και ερωτηθείς για την κόντρα που προέκυψε με τον δήμο Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι ο Γ. Μπουτάρης πιέστηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, χαρακτήρισε την κυβέρνηση "πανικόβλητη" και κάλεσε τον λαό για άλλη μια φορά σε μια ειρηνική επανάσταση.

 Ο Μίκης Θεοδωράκης ανακοίνωσε ότι το απόγευμα της Πέμπτης η ομιλία του θα γίνει κανονικά στις 19:30, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά.
Ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, τόνισε ότι δεν ήθελε να συγκρουστεί με τον Μίκη Θεοδωράκη και δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά για την "κατάληψη" της πλατείας.
Πάντως, παραδέχθηκε ότι παρά τη απόφαση για μη παραχώρηση της πλατείας, είχε δώσει την Αριστοτέλους, όταν την είχαν ζητήσει οπαδοί του Ηρακλή

Πηγή   http://news247.gr/ellada/politiki/theodwrakhs_mpoytarhs_aristoteloys.1100347.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: