ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ...


ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ.

Οι Ισπανοί που απαιτούν αληθινή δημοκρατία γίνανε όχι 300, αλλά 300.000

Την ίδια ώρα, εμείς ασχολούμαστε με το πως στρώσανε και πως το κάνανε, με το αν θα συμφωνήσουν τα κόμματα στο ξεπούλημα της χώρας ή αν τα μισά θα ψιθυρίζουν όχι, με το ποιος έχει ταλέντο στο χορό στη χώρα της πλήρους αναξιοκρατίας, με τα ούφο που θα έρθουν να μας κατακτήσουν, με τους κομήτες που θα έρθουν να μας συντρίψουν και με ότι άλλη ανοησία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εκτός αυτού.
Δεν είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που έχουμε προβλήματα. Δείτε πόσος κόσμος είναι στο δρόμο στην Ισπανία και διεκδικεί τα αυτονόητα. Σήμερα διεξάγεται πόλεμος μεταξύ τραπεζικού καρτέλ και ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει ουδέτερη θέση. Αποφασίστε με το μέρος ποιανού είστε. Με το τραπεζικό καρτέλ, ή με την ανθρωπότητα. Και ελάτε να πολεμήσουμε για το μόνο που αξίζει σε αυτή τη ζωή: Το μέλλον της ανθρωπότητας.Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ 300 (ΔΙΠΛΗ ΟΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ)


Μπείτε στο site των 300 εδώ


Δείτε την διαδήλωση στην Ισπανία στο βίντεο


2 σχόλια:

Imizael είπε...

ελα πιπερια καιρο εχουμε να τα πουμε! που λες αρχισαμε να ξυπναμε και μεις, παρακολουθω εξελιξεις με αγανακτισμενους και συμμετεχω! δες το τελευταιο μου ποστ και θα καταλαβεις, ενα αισιοδοξο μηνυμα!

Πιπεράτος είπε...

Καλωστην μου!Αλλαξες ψευδωνυμο η εγω εχω χαζεψει?

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ