ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΧΩΡΑ,ΠΡΩΗΝ ΕΞΥΠΝΩΝ,ΣΕ ΥΠΟΘΗΚΗ (VIDEO)

Ξεπουλημα μια χωρας κατοικουμενης απο πρωην εξυπνους,διοτι εχει πολυ ψωμι να φανε οι τραπεζιτες και τα λαμογια ανα τον κοσμο.

Αυτοι που βομβαρδισαν την Σερβια,που τα καναν γυαλια καρφια στο Ιρακ,που λενε καποιοι πως ριξανε απο μονοι τους κατι αεροπλανακια σε κατι πυργους ωστε να βρουνε
"πατημα" να ξαναπανε να τα ξανακανουν γυαλια καρφια,Αυτοι οι τραπεζ...Κακοι ανθρωποι ηθελα να πω,που ετοιμαζονται να την "πεσουν"στο Ιραν,εκαναν μαζι με τους δικους μας προδοτ...πολιτικους ηθελα να πω,το εξης:

Υποθηκευσαν ακομη και την Ακροπολη για καποια εκκατομυρια ευρω...

Το σχολειο που πηγαινει το παιδι σας δεν ειναι δικο μας μεχρι να ξοφλησουμε την τροικα πρεπει να ξερετε...Τα νησια μας και τα δημοσια κτηρια επισης.Ολος ο πλουτος αυτης της χωρας εχει υποθηκευθει.Γιατι?
Διοτι εισαστε κοροιδα και σεις και γω μαζι.
Διοτι για μια θεση του κανακαρη σας στο δημοσιο πηγαινατε και τους ψηφιζατε οικογενειακως ενω διαισθανοσασταν οτι κατι δεν παει καλα.
Διοτι εισαστε κακομοιρηδες και "λιγοι"ωστε να κατοικειτε σε μια παραδεισια χωρα οπως αυτη που κατοικειτε.
Διοτι δεν διαμαρτυρεστε καθε φορα που σας αδικουν και σας προσβαλουν ολοι αυτοι που επρεπε να στεκονται προσοχη μπροστα σας!
Διοτι συμπεριφερεστε στον καθε δημαρχο η βουλευτη λες και εισαστε οι ραγιαδες μπροστα στον καιμακαμη φοβουμενοι μην σας παρει το κεφαλι.

Η δημοκρατια που σας λενε οτι υπαρχει ειναι στα λογια και μονο.Σας δουλευουν κανονικα οπως θα ακουσετε και παρακατω στο βιντεο.

Εχω ξαναγραψει πολλες φορες επι του θεματος ομως ειπα σημερα να σα το "ζωγραφισω"κιολας.

Αν εχετε λιγη τσιπα ακομη μεσα σας πρωην εξυπνε λαε,στις επομενες εκλογες δειξε τουλαχιστον οτι ενοχλεισε μ αυτα που σου συμβαινουν και μην χειροκροτας σαν χαχας εστω κι αν ο προδοτ...βουλευτης της περιοχης σου ηθελα να πω,βολεψε το παιδι σου στο δημοσιο ωστε να παιρνει πεντε ψιχουλα χωρις να κανει τιποτα...Μην νιωθεις και υποχρεωμενος απο πανω βλημα...

Ολοι εσεις οι δημοσιοι υπαλληλοι γιατι δεν ξεσηκωνεστε μιας και εισαστε οι μονοι που μπορειτε?Εισαστε οι μονοι σ αυτη τη χωρα που δεν κυνδυνευετε με απολυση αν λειψετε απο την δουλεια σας.
Μονο οταν σας εκοψαν 100 η 200 ευρω βγηκατε στους δρομους και κεινο μονο μια μερα.Στον ιδιωτικο τομεα ειναι αδυνατον αυτο.
Εισαστε συμετοχοι πρεπει να ξερετε στο φαγοποτι που γινεται στην χωρα αυτη την περιοδο,και οταν ο Παγκαλος λεει πως "Ολοι μαζι τα φαγαμε τα λεφτα" εσας εννοει και εχει δικιο.
Παλι εσεις θα τρεχετε στις συγκεντρωσεις και θα κουνατε σημαιες κοματων.Παλι εσεις θα ψηφισετε τα "μεγαλα" κοματα υπο τον φοβο μην αλλαξει το καθεστως της λουφας σας...
Να ξερετε ομως καθε κουνημα της χρωματιστης σας σημαιουλας,ειναι και μια υπογραφη ξεπουληματος του μελοντος του παιδιου σας.

Πιπερατος

Ακουστε παρακατω στο βιντεο απο τον Νοτη Μαριά,τι εχει συμβει στη χωρα ενω εμεις κοιμομαστε με ανοιχτο το στομα...




Watch live streaming video from 114news at livestream.com

3 σχόλια:

dont remain silent είπε...

Δε νομίζω ότι υπάρχει παρακάτω..Πρώην έξυπνος λαός και ανάξια τέκνα άξιων προγόνων..Κάποιος χτες μου είπε ότι υπάρχει ρήτρα να μη γίνουν βουλευτικές εκλογές σε όλη τη διάρκεια των δόσεων της Τρόικας..!!Τραβηγμένο..Δε νομίζω να ισχύει..Δηλώνει όμως την καχυποψία και το φόβο των ελλήνων πολιτών, που παρέμειναν χωρίς ελπίδα, περιμένοντας το χειρότερο..Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην πατρίδα μας..Έψαξα να βρω το συγκεκριμένο απόσπασμα στο youtube..Δεν το βρήκα..Αν διαθέτεις κανάλι, μπορείς να το δημοσιεύσεις και εκεί;..Θα έχει μεγαλύτερη θέαση..Τα όποια εκατομμύρια Ελλήνων, οφείλουν να δουν το συγκεκριμένο διάλογο..Εύγε στον κύριο Κουϊκ..

Theodosia είπε...

Αφού «μαζί τα φάγαμε» πα να πει ότι τα είχαμε κι αφού τα είχαμε κάπου τα βρήκαμε. Που τα βρήκαμε; Τα δανειστήκαμε ή τα δουλέψαμε; Ποιοι το πρώτο, ποιοι το δεύτερο;
Και το όνομα της μπανανίας: Γαργαριστάν!

Σήμερα το πρωί είδα το σχόλιο σου γι αυτό δεν ήρθα για ψιλή κουβεντούλα.
Ελπίζω να τα πούμε Κυριακή βράδυ μια και θα λείπω το Σαβ/κο στα παιδιά μου.

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλέ μου...ε,σκ...τά έχεις δίκιο...πολύ δίκιο..κ ο μλάκας νεό-έλληνας δ ε θα ξυπνήσει πο-τέ..στο λέω εγώ...'απελπίσουυυυυ'!!που λέει συχνά κ ο Ευγένιος ένας ήρωας του Μ.Λουντέμη από το βιβλίο του 'Οι κερασιές θα ανθίσουν κ φέτος'το έχεις διαβάσει??λέει τρελλές αλήθειες μέσα,αυτό το βιβλίο όπως κ τα άλλα του...επίσης στον φίλο του τον Άρη Βεργωλή κ συγκάτοικό του...ε,'απελπίσουυυυ'!! λοιπόν καλέ μου...επειδή η κ..λόκατάσταση που ζούμε τώρα δ ε φαίνεται να αλλάζει,σύντομα η ποτέ?εάν ο λαός δ ε ξεσηκωθεί (να ξεσηκωθεί όμως για τα καλά λέμε,τώρα οκ???κ δ ε κάνει επανάσταση ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ όμως...οκ??πραγματική σαν τη Γαλλική,σαν αυτή του 21'κ όχι μαλακίες γιανά περνά,η ώρα του ευχάριστα κ εάν δ ε τους δίξει,το μίσος του κ την αντιπάθειά του με όλο του το μένος)...ε,τότε μη περιμένεις τίποτε καλέ μου....ο κόσμος όμως δ ε ξέρω,τι σκ...τά έχει πάθει φοβάται?,βαρέθηκε?,έχει απιυδίσει?,αδιαφορεί γενικώς?έχει βολευτεί στο καναπέ του κ νομίζει ότι έτσι θα είναι πάντα??ειλικρινά δε ξέρω,κ δε μ αρέσει...ΚΑΘΟΛΟΥ όμως αυτό...να ξεπουλάνε τη χώρα μου να τη δίνουν βορρά στα όρνια κ τα σκυλιά του ΔΝΤ,της Ευρωπαικής ένωσης,της Γερμανίας,κ δε ξέρω κ γώ ποιανού αλλουνού,να τη τραβολογάνε,να τη ξεσκίζουν στο γ...μήσι...σα φτηνή πόρνη να της παίρνουν ότι έχει κ δεν έχει,κ να γελάνε με τη κατάντια της...με το πως α υ τοί τη κατάντησαν...κ να μη μιλά κ α νέ νας...κ να κάθονται όλοι ατάραχοι,απαθείς,αμέτοχοι...δεν είναι δυνατόν...απλά δεν είναι...που πήγε το αρχαίο κ μεγάλο πνέυμα μας?που πήγε αυτή η αγάπη που είχαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας για τη χώρα μας?...που πήγαν όλα αυτα?...τι γίνανε?....απαράδεκτοι είμαστε...πραγματικά....