ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θελουν να μας εξαφανισουν ως εθνος δεν εξηγειται διαφορετικα...

Εστω και τα μισα να ειναι αληθεια απο αυτα που ακουγονται στο παρακατω βιντεο,το συμπερασμα ειναι ενα...Προδοσια...Παρεδωσαν την χωρα σε ξενα συμφεροντα με εργαλειο το Δ.Ν.Τ.
Ακουστε παρακατω τι υπεγραψαν με την τροικα για το περιφημο μνημονιο να τρελαθειτε!
Μεχρι που μας απαγορευουν να βρουμε και λεφτα απο αλλου ωστε να μην ξεχρεωθουμε ποτε!Μιλαμε για στημενο καθαρα παιχνιδι παραδοσης της χωρας δηλαδη.

Αν ειμαστε τοσο αδυναμοι,αν ειμαστε σε τοσο δυσκολη θεση τελος παντων,ας σηκωσουμε την αμερικανικη σημαια εδω να τελειωνουμε!Ας γινουμε η νουμερο 53 πολιτεια της U.S.A. να δουμε ασπρη μερα γιατι απο δω και περα ολες μαυρες θα ειναι...Αλλα για χαζους τους εχεις τους αμερικανους...?Ξερουν καλα πως αν γινει κατι τετοιο θα καταστρεψουμε και αυτους!Την προδοσια ολοι την θελουν ,τον προδοτη κανεις...

----------------------------------------------------------------------------------------------
















----------------------------------------------------------------------------------------

Ολα τα παραπανω μπορει να σας τρομαζουν.Και ειναι λογικο.Ομως ενα ειναι σιγουρο.Οτι υπαρχει τροπος να απεμπλακουμε απο την παραδοση που μολις αρχισε.Η εξεγερση .Καντε την τωρα και θα ειναι πιο ανωδυνη απο το να γινει μετα!Αυτο ισως ακουγεται ακομη πιο τρομακτικο ομως ειναι η μονη λυση.Ετσι σωθηκε και η Αργεντινη και ο Ισημερινος.Αφου εδιωξαν τους δοσιλογους αρχηγους και πολιτικους,πηγαν στον Ο.Η.Ε. και ειπαν πως δεν θα συνεχισουν να πληρωνουν διοτι το χρεος που δημιουργηθηκε ηταν προιον απατης κατα του λαου.Ολοι στον Ο.Η.Ε. επικροτησαν αυτη την σταση και σωθηκαν οι λαοι των δυο αυτων χωρων.Βεβαια απο την ζημια κερδος ποτε δεν βγαινει αλλα περιεσωσαν την χωρα τους αν μη τι αλλο απο τον αφανισμο.
Ολη η ιστορια γινεται για να μας "φανε"τον πλουτο της χωρας.Τεχνητο ειναι το χρεος.Δεν χρωσταμε φραγκο να ξερετε ωστε να ειμαστε αναγκασμενοι να πεινασουμε σαν κοπροσκυλα.
Διαμαρτυρηθειτε,θυμωστε,"κατσαδιαστε τους βουλευτες των περιοχων σας.Καντε εστω τηλεφωνα διαμαρτυριας στους βουλευτες σας η στειλτε τους e-mail.Να εισαστε σιγουροι πως κατι ειναι και αυτο.Θα δειξει πως δεν κοιμοσαστε....
Αν δεν ξυπνησουμε τωρα,το μονο σιγουρο ειναι πως ειμαστε τελειωμενοι ως χωρα και ως εθνος...Διαλεξτε και παρτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: