ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΟΛΑ ΑΜΕΡΙΚΗ...

  Αναρτηση καταγγελιας απο το troktiko.blogspot με αφησε "αγαλμα". Θα αρχισω να αισθανομαι πως με κηνυγουν βαμπιρ να με δαγκωσουν...Τι γινεται σ αυτο το μπουρδελο που ζουμε τελικα?Ποιος κανει κουμαντο εδω?Με τι στο διαολο ασχολουνται οι δημοσιογραφοι?Εσυ Δραγωνα...Ποια εισαι παλι και απο που ξεφυτρωσες?

 

Καταγγελία για την Γραμματέα του υπουργείου παιδείας Θ. Δραγώνα


"Η κυρία Δραγώνα στα πλαίσια του ρόλου που έχει αναλάβει ( με τα 17.000.000 ευρώ που έχει τσεπώσει - από κέντρα του εξωτερικού- ο λόγος που αγωνίζεται με τέτοια αυταπάρνηση για το θέμα αυτό) στο υπουργείο παιδείας ( συνεχίζοντας το έργο του υπουργείου χρόνια τώρα) προσπαθεί να επιβάλει την εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας στους Πομάκους !!!
Την καταγγελία αυτή την...

έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ , πριν από λίγο στην εκπομπή αθέατος κόσμος.
Η κάθε μειονότητα έχει δικαίωμα να αυτό-προσδιορίζεται όπως θέλει . Δεν έχει δικαίωμα καμία κυρία, με χρήματα από κέντρα του εξωτερικού να επιβάλει τέτοιου είδους πρακτικές. Η εν λόγο κυρία κατέχει αυτήν την θέση χωρίς αναγνωρισμένο βασικό τίτλο σπουδών ( Αποφοίτησε από Αμερικάνικο κολέγιο που είχε την έδρα του στην Αμερικάνικη βάση του Ελληνικού) . Ίσως είναι και ο μοναδικός λόγος για τις απολαβές της και την θέση της.
Κάποτε ο αυτοπροσδιορισμός των μειονοτήτων πρέπει να γίνονται από τους λαούς και όχι από τα συμφέροντα του Αμερικανικού παράγοντα ( Δρόμος φυσικού αερίου προς την Ευρώπη).
Ίσως η κυβέρνηση του κυρίου Παπανδρέου λειτουργεί μεθοδευμένα προς αυτήν την κατεύθυνση , αφού ο διορισμός της κυρίας αυτής (χωρίς βασικό πτυχίο) η ακύρωση του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη( για περιβαλλοντολογικούς λόγους – με αντίστοιχη πριμοδότηση του αγωγού μέσο Τουρκίας αμερικανικών συμφερόντων ) , αλλά και η στασιμότητα στο θέμα της Κίνας με το λιμάνι του Πειραιά , είναι στοχευόμενες ενέργειες προς μία κατεύθυνση. Όλα για τον θείο ΣΑΜ !!!
Πρόταση : Το Υπουργείο παιδείας να μετονομαστεί σε Υπουργείο Αμερικανικής παιδείας ( αντί του παλιού Εθνικής ) .
Έτσι δεν θα αισθάνεται άσχημα και η κυρία Διαμαντοπούλου για τις σπουδές του κανακάρη της , αφού θα είναι υπουργός πανεπιστημίου που θα σπουδάζει ο γιός της."

Αναγνώστης


Πηγη   http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5908.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: