ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

Τελικα η δικαιοσυνη ειναι ουτοπικος ορος στην
ζωη,στην πολιτικη και ακομη περισσοτερο στις διεθνεις σχεσεις.Σαν τρελοι κανουν οι αμερικανοι απεναντι στους ιρανους που θελουν να αποκτησουν πυρηνικη τεχνολογια.Για το Ισραηλ και το Πακισταν ουτε λογος...Οπως ειπε και ο Ερτογαν πριν λιγο καιρο,"Ολοι αυτοι που διαμαρτυρονται για την πυρινηκη τεχνολογια του Ιραν,εχουν ηδη πυρηνικα!"

Για την ιστορια να πω πως,στην Νοτιο Αφρικη,το "απαρχαιντ"ξεσπασε μετα απο διαμαρτυρια των αμερικανων ταχα μου για...τα ανθρωπινα δικαιωματα των νεγρων..Ξεκινησε αφου διαπιστωσαν απο δορυφορο πυρηνικη δοκιμη στον ινδικο ωκεανο απο τους νοτιοαφρικανους.

Παρακατω δειτε πως τα φιλαρακια της αμερικης κανανε πυρηνικες μπισνες με τους νοτιοαφρικανους.

Α ρε νοτιοαφρικανε που εμπλεξες με αμερικανους και εβραιους... 

 

Οι πυρηνικές δουλειές του Ισραήλ


Η βρετανική εφημερίδα "Γκάρντιαν" αποκάλυψε ότι το 1975 το Ισραήλ είχε προτείνει στη ρατσιστική κυβέρνηση της Ν. Αφρικής να της πουλήσει πυρηνικές κεφαλές. Διαψεύδει κατηγορηματικά η κυβέρνηση του Ισραήλ

Βόμβα μεγατόνων έσκασε με σημερινό  δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Γκάρντιαν  σύμφωνα με το οποίο το 1975 η ισραηλινή κυβέρνηση είχε προτείνει στη "λευκή" κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής να της πουλήσει πυρηνικές κεφαλές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πρόταση αυτή αποδεικνύει ότι το Ισραήλ πράγματι διαθέτει πυρηνικά όπλα.
Πηγη  http://news247.gr/kosmos/news/apokalypsh_sok_apo_thn_gkarntian.160994.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: