ΤΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ... ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ...
#
#

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ...

Αντε παληκαρια βρειτε να χαρειτε αμεσως πως το κανει γιατι δεν μας βλεπω καλα...Κατα τον χειμωνα με φακυρικα τρικ θα τη βγαζουμε μου φαινεται...Διαβαστε παρακατω να παθετε σοκ!

 Πως ζει ο 80χρονος χωρίς να φάει και να πιει εδώ και 70 χρόνια


Πως ζει ο 80χρονος χωρίς να φάει και να πιει εδώ και 70 χρόνια
Επιστήμονες ερευνούν την περίπτωση ενός 82 χρονου άνδρα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εδώ και 70 χρόνια δεν τρώει και δεν πίνει!  Ο Prahlad Jani έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο του Ahmedabad υπό την αυστηρή παρακολούθηση συνεργατών του ινδικού οργανισμού αμυντικής έρευνας και ανάπτυξης, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα του.
Ο Dr G. Ilavozhagan, διευθυντής του ινστιτούτου άμυνας της φυσιολογίας δηλώνει: "Εάν αποδειχτούν πραγματικότητα οι ισχυρισμοί του, μιλάμε για μια επανάσταση στην ιατρική επιστήμη. Θα είμαστε σε θέση να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Θα μπορούμε να παρουσιάσουμε στο κόσμο τεχνικές επιβίωσης υπό αντίξοες συνθήκες"!
Μια ομάδα στρατιωτικών γιατρών, ανέλαβε να ερευνήσει επιστημονικά τους ισχυρισμούς του, κλείνοντάς τον για  δύο εβδομάδες, σε ένα νοσοκομείο στη δυτική πολιτεία Γκουτζαράτ της Ινδίας, υπό συνεχή επιτήρηση από μια ομάδα 30 γιατρών.

 Το δωμάτιο του ήταν εξοπλισμένο με κάμερες και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ώστε να είναι απολύτως σίγουροι ότι δεν θα καταναλώσει κρυφά, φαγητό ή υγρά και οι πόρτες ήταν κλειδωμένες με ειδικούς κωδικούς ασφαλείας!

"Είναι μυστήριο το πώς επιβιώνει!"

Την Πέμπτη 13 Μαϊου, συμπληρώθηκαν ακριβώς 15 ημέρες από την έναρξη του "πειράματος". Οι γιατροί δηλώνουν εντυπωσιασμένοι:

"Aκόμα δεν γνωρίζουμε πώς επιβιώνει", ομολόγησε ο νευρολόγος Sudhir Shah στους δημοσιογράφους. "Παραμένει μυστήριο, το πώς είναι δυνατό να συμβαίνει ένα τέτοιο φαινόμενο!"
"Η μοναδική επαφή του Jani του με κάθε είδους υγρό ήταν μόνο τις λιγοστές φορές που έκανε μπάνιο, κατα τη διάρκεια της 15 ήμερης παραμονής του στο Νοσοκομείο", διαβεβαίωσαν οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν!

Σήμερα ο Ινδός yogi, έχει επιστρέψει στο χωριό του όπου θα συνεχίζει κανονικά τη ζωή του με γιόγκα, διαλογισμό και αποχή από το φαγητό! Ο ίδιος επιμένει ότι πρόκειται για "θεία ευλογία" που σε συνδιασμό με την πίστη και την αυτοσυγκέντρωση του δίνουν αυτό το χάρισμα!
 Κατά τη διάρκεια των 15 ημερών παρατήρησης, οι γιατροί έλαβαν σαρώσεις των οργάνων, του εγκεφάλου και των αιμοφόρων αγγείων, ενώ εξέτασαν εξονυχιστικά την καρδιά, τους πνεύμονες του τη λειτουργία της μνήμης του yogi! Τις επόμενες εβδομάδες, αναμένουν τα αποτελέσματα από την ανάλυση του DNA του!

"Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίθανο, είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε τις πηγές από τις οποίες λαμβάνει ενέργεια ο Jani. Είμαστε πλέον σίγουροι ότι αυτές δεν είναι τα τρόφιμα και το νερό!" δήλωσε ο Shah.
Η ιατρική έρευνα, που διεξήχθη με πρωτοβουλία του Ινδικού Στρατιωτικού Οργανισμού DRDO, δίνει στους επιστήμονες την ελπίδα μέσα από τον Ινδό yogi, θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους στρατιώτες να επιβιώνουν στο μέλλον χωρίς φαγητό και νερό ή ακόμα και να σώζουν τις ζωές των ανθρώπων που παγιδεύονται σε φυσικές καταστροφές.
Πηγη  http://www.hbnews.gr/permalink/32740.html



Δεν υπάρχουν σχόλια: